Diouck: "We moeten tien op twaalf pakken"

Christophe van den Boom
| 54 reacties
Diouck: "We moeten tien op twaalf pakken"
Foto: © SC

Antwerp FC heeft nood aan doelpunten. De voorbije zeven wedstrijden kwam het slechts vijf keer tot scoren. Dat is niet genoeg, waardoor de Great Old met een vier op eenentwintig overblijft. Oumar Diouck beseft dat het anders moet.

“We scoren moeilijk en dat maakt dat we geen progressie boeken in de stand”, opent Diouck in Het Nieuwsblad. “We halen vier op eenentwintig maar enkel Oostende was beter dan wij. Als ik de andere zes matchen bekijk, stel ik vast dat wij meer balbezit hadden. De laatste weken krijgen we meer kansen. Het is frustrerend om dan één op zes te pakken tegen Wezet en Brussels. Mits wat geluk winnen we twee keer en staan we bovenaan in de periodestand.”

De periode lijkt nog ver weg, maar de aanvaller wil niet opgeven. “We moeten ons optrekken aan ons spelniveau. Van de wedstrijden die meetellen voor de derde periode, spelen we drie van de vier op eigen veld. Als je daar tien op twaalf pakt, dan doe je weer helemaal mee. Het is onze plicht als spelers om daar in te geloven en voluit voor te gaan.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 16:00 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties