Mancini niet bang voor ontslag

Thomas Eeckhout
| 0 reacties
Mancini niet bang voor ontslag
Foto: © SC

Roberto Mancini, de Italiaanse coach van Manchester City, houdt geen rekening met een mogelijk ontslag als City zondag de FA Cup-wedstrijd tegen Leeds niet winnend afsluit. Mancini staat nochtans onder zware druk bij de Engelse kampioen.

Het Manchester City van Roberto Mancini leed vorige week een onverwachte en heel pijnlijke 3-1 nederlaag tegen Southampton. Daardoor bedraagt de achterstand op titelconcurrent en stadsgenoot Manchester United twalf punten. De titel lijkt bijna niet meer haalbaar en Europees kan City ook niets meer rapen, waardoor de FA Cup City's enige kans is op een trofee. Dit alles zorgt ervoor dat de druk op Mancini immens is, zo meldt HLN.

Toch vreest Mancini niet voor zijn ontslag. De flamboyante Italiaan gaat zelfs nog verder. "Iedereen die over een mogelijk ontslag praat, kent niets van voetbal", zo reageerde Mancini op de geruchten. "Als ik de laan uitgestuurd wordt, dan moeten veel Premier Laegue-coaches voor hun job beginnen vrezen." Toch doen Mancini en zijn troepen er goed aan om Leeds te verslaan, al was het maar om de eigenaars een beetje te sussen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties