Atlético Madrid en trainer Simeone akkoord over nieuw contract

Jens Van der Borght
| 0 reacties
Atlético Madrid en trainer Simeone akkoord over nieuw contract
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Diego Simeone, die sinds 2011 aan het roer staat bij het team van Courtois, zou een nieuw contract tekenen bij de Madrileense club. De twee partijen zouden een akkoord hebben over een contract tot medio 2017.

Volgen AS zijn de besprekingen afgerond. De contractverlenging zou echter pas officieel gemaakt worden na de matchen tegen Rubin Kazan, Espanyol en Sevilla. Deze matchen vallen allemaal in een tijdspanne van een week. Na de halve finale van de beker, waarin de Madrilenen 2-1 hadden gewonnen, zou de Argentijnse coach zijn handtekening zetten onder het nieuwe contract.

Als speler was Simeone erg succesvol. Hij kwam maar liefst 106 keer uit voor het Argentijns nationaal team. Met Atlético Madrid en Lazio won hij een titel. Daarnaast mocht hij met Inter Milaan de Uefa Cup in de lucht steken. Als manager won hij met Estudiantes en River Plate de Argentijnse competitie. In 2011 maakte hij de overstap naar de tweede club uit de Spaanse hoofstad. Met Atlético won hij meteen de Europa League en de Europese Supercup.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties