Fellaini: "Ze zijn bang van mij"

Niels Ceulemans
| 9 reacties
Fellaini: "Ze zijn bang van mij"
Foto: © SC

Marouane Fellaini, die een schorsing kreeg na zijn kopstoot tegen Shawcross, heeft gereageerd op het incident. Hij vindt dat hij geviseerd wordt door de scheidsrechters.

"Ik laat me niet op de kop zitten door verdedigers die mijn voeten of mijn hoofd eraf willen schoppen”, aldus de Rode Duivel in The Sun. “Als de scheidsrechter in de wedstrijd tegen Stoke zijn werk had gedaan, was ik niet geschorst geweest. Ik werd erin geluisd.”

Fellaini vervolgt dat ze bij Everton de reputatie van Stoke goed genoeg kennen. “Ze hielden onze shirts vast en maakten de hele wedstrijd overtredingen. Uiteindelijk kreeg ik rood en dat had niet mogen gebeuren. Het was mijn fout. Ik ben niet boos op Shawcross. Hij probeerde me te stoppen en hij deed gewoon wat er van hem verwacht werd."

"Maar zijn handen waren de hele tijd over mijn hele lichaam te vinden”, besluit de middenvelder. “Niemand zei echter iets tegen hem. Hij is Engelsman, dus dan is het geen probleem! Ik zie dat de scheidsrechters speciaal op mij letten, ze zijn bang voor me. Mijn eerste seizoen leverde twaalf gele kaarten op. Er kwam een delegatie scheidsrechters naar de club."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties