Lukaku wil Europees voetbal afdwingen met West Brom

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Lukaku wil Europees voetbal afdwingen met West Brom
Foto: © SC

Niemand die meteen verwacht had dat West Bromwich Albion het dit seizoen zo goed zou doen. De club maakt een prima seizoen door en staat op een mooie negende plaats. Romelu Lukaku draagt zijn steentje meer dan bij.

Romelu Lukaku scoorde dit seizoen al tien doelpunten en is daardoor van grote waarde voor zijn Engelse club. De Rode Duivel is echter onverschrokken. Hij wil Europees voetbal afdwingen met West Brom. Lukaku en co tellen vijf punten achterstand op plaats zes, die toegang biedt tot de Europa League.

“Europees voetbal halen is het doel, voor mij alleszins”, begint Lukaku. “Het zou een mooie volgende stap zijn voor mij én voor de club. Je moet alles stap per stap doen.  Maar als de club sterker wordt, waarom niet? Ik heb vertrouwen in mijn ploegmakkers en we staan er goed voor”, besluit de huurling van Chelsea.

Lukaku kwam dit seizoen 24 maal in actie voor West Brom en liet de netten al tien keer trillen. Hij staat daardoor gedeeld elfde in de topschutterstand van de Premier League. De enige Belg in Engeland die beter doet, is Christian Benteke. Hij legde er al elf in het mandje in 23 optredens voor Aston Villa.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties