Sels: "Logisch dat supporters beginnen te twijfelen"

Christophe van den Boom
| 6 reacties
Sels: "Logisch dat supporters beginnen te twijfelen"
Foto: © SC

Matz Sels staat met Lierse aan de vooravond van de belangrijkste wedstrijd uit zijn carrière. De doelman gelooft in de kansen van de Pallieters, maar beseft dat het alles of niets wordt.

“We moeten erin geloven. Het is misschien wel onze laatste kans. We gaan proberen zonder druk te spelen, maar we moeten iets rapen”, aldus Sels aan Gazet van Antwerpen.

Het degradatiespook zorgt voor heel wat stress op het Lisp. “Dat zal ik niet ontkennen, maar toch moeten we rustig naar de wedstrijd van zaterdag toeleven. Tegen KV Mechelen was het niet goed, maar het voordeel in voetbal is dat je elke week een nieuwe kans krijgt.”

Supporters

Een opvallend gegeven is dat de ploeg nauwelijks tot scoren komt. “Elk foutje dat we maken is fataal. Als we op achterstand komen, is het moeilijk om dat recht te zetten. Dat legt extra veel druk op de ploeg”, verklaart de doelman.

De supporters zien de toekomst zwart in, maar de doelman hoopt op de steun van de fans. “Het is normaal dat de supporters beginnen te twijfelen als hun club voorlaatste staat op drie speeldagen van het einde. Toch is het belangrijk dat ze ons blijven steunen. Zij kunnen ons helpen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties