Lombaerts verwacht snel weer fit te zijn

Timothy Collard
Timothy Collard
| 1 reacties
Lombaerts verwacht snel weer fit te zijn
Foto: © SC

Nicolas Lombaerts verliet gisteravond geblesseerd het veld na een tik van Luis Suarez. De Zenit-verdediger is echter optimistisch en denkt niet dat hij lang zal uit zijn.

Het leek op het eerste zicht vrij ernstig toen hij gisteren op een draagbaar van het veld werd gedragen, maar het zou nu toch meevallen met de Rode Duivel. Dat vertelde hij in een interview op de officiële website van Zenit Sint-Petersburg.

“Het was een harde trap en ik verdraaide mijn enkel ook wat. Ik zie het echter snel goed komen. Met wat pijnstillers en wat ijs zal het vlug weer beter gaan. Het doet nu nog erg pijn en ik kan er nog niet op lopen, maar ik denk niet dat ik lang uit zal zijn. Binnen enkele dagen moet het ergste over zijn”, meent Lombaerts.

Over de fout van Luis Suarez is de verdediger duidelijk. “Als ik Suarez op die manier raak, dan is het altijd strafschop. Ik snap niet dat de scheidsrechter of zijn assistent dat niet heeft opgemerkt.”

“Het was een moeilijke wedstrijd. We wisten dat Liverpool hoog druk zou zetten, maar gelukkig konden we hun foutje vroeg in de wedstrijd meteen afstraffen. 3-1 is net genoeg om alsnog door te gaan”, besluit Lombaerts.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties