United heeft zo'n 60 miljoen veil voor terugkeer Ronaldo

Timothy Collard
Timothy Collard
| 17 reacties
United heeft zo'n  60 miljoen veil voor terugkeer Ronaldo
Foto: © SC

Het is Manchester United menens om Cristiano Ronaldo terug te halen naar Old Trafford. Eerder raakte al bekend dat Real Madrid zich komende zomer wil ontdoen van zijn ongelukkige vedette en Sir Alex Ferguson zou de Portugees maar wat graag willen terughalen naar Manchester.

Er is echter één struikelblok. Niet de vraagprijs, maar de looneisen van Ronaldo zouden een obstakel kunne vormen. De Portugees rijft een slordige 250.000 euro per week binnen in Spanje en de Engelse club ondertekenden vorige week nog een overeenkomst over een salarisplafond. Maar ook daar zou United al iets op gevonden hebben.

The Mancunians zouden een constructie samenstellen waarbij Ronaldo een contract tekent voor minder geld, maar daar bovenop wel nog een riante deal kan tekenen met een sponsor van United. Die sponsor zou luisteren naar de naam ‘General Motors’. Het automerk zou garant willen staan voor de terugkeer van de superster om hem zo te gebruiken als wereldwijd ambassadeur van General Motors.

Zo heeft men bij United toch al een achterpoortje gevonden om de ‘Financial Fair Play’ te omzeilen door een speciale constructie samen te stellen. In de komende weken en maanden zullen we alvast meer te weten komen over de toekomst van Cristiano Ronaldo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties