Barcelona blijft voor eigen jeugd kiezen

Jens Van der Borght
| 9 reacties
Barcelona blijft voor eigen jeugd kiezen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tegen Sevilla kregen met Thiago, Tello en Montoya weer drie jongeren, die nog niet zolang geleden voor Barcelona B speelden, hun kans. Na de invalbeurten van Xavi, Iniesta en Tello stond Barcelona met 8 spelers uit de eigen jeugd op het veld.

Martín Montoya Torralbo was na afloop tevreden met zijn basisplaats tegen Sevilla. "Ik heb lange tijd niet gespeeld en daardoor ben ik het ritme een beetje kwijtgeraakt. Ik voel me momenteel echter goed. Ik moet gebruik maken van de kansen die ik krijg van de trainer”, vertelde de rechterflankverdediger op de officiële website van FC Barcelona.

Christian Tello viel aan de rust in voor de onzichtbare Alexis Sánchez. De flankaanvaller weet wel dat hij tevreden moet zijn met zijn plek als reservespeler. "Ik ken mijn plek in het team. Als ik zoals tegen Sevilla de tweede helft speel, wil ik wel maximaal profiteren van de minuten die ik krijg" zei Tello op site van zijn club.

"Ik besef namelijk dat de beste spelers ter wereld voor mij staan. Wanneer ik toch in actie mag komen, doe ik er alles aan om mijn kwaliteiten te tonen. De trainer vertelde mij dat ik het spel open moest breken. Ik moest spelers vrij zetten en de kansen pakken die ik zelf zou krijgen", aldus Tello.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties