Samy denkt aan Radzinski als Technisch Directeur

Samy denkt aan Radzinski als Technisch Directeur
Foto: © SC

Maged Samy is voor volgend seizoen nog op zoek naar een Technisch Directeur. Die functie is beschikbaar sinds Ruud Kaiser doorschoof naar de scouting. De sterke man van het Lisp denkt daarbij aan een coryfee van het Belgische voetbal.

"Ik heb vroeger al gezegd dat ik Tomasz Radzinski graag bij het sportieve beleid van Lierse wilde betrekken", zegt Samy in GvA. "Ik denk dat Radzinski de ideale persoon is om Technisch Directeur bij Lierse te worden. Ik weet ook wel dat hij geen ervaring in die job heeft, maar Tomasz is een topvoetballer geweest, kent veel van het spelletje, kan de waarde van spelers goed inschatten en hij is een wereldburger die tal van talen spreekt. Bovendien ken ik hem door zijn jaren die hij bij Lierse voetbalde heel goed. Wat meer is, hij heeft ook een hart voor Lierse."

Er zou ook al gesproken zijn over een samenwerking. "Enkele weken geleden hebben Tomasz en ik een eerste keer rond de tafel gezeten. Na dat gesprek is hij enkele weken op vakantie vertrokken en zaterdagavond liep ik Tomasz toevallig tegen het lijf op Beerschot. Daar heb ik hem gezegd dat ik eerstdaags weer contact met hem zal opnemen. Het is inderdaad de bedoeling hem warm te maken voor de job. Of hij zal toehappen, is nog af te wachten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties