Reactie Koulibaly: "Alles doen om bekerfinale te winnen"

Robby Morren
Robby Morren
| 4 reacties
Koulibaly: "Alles doen om bekerfinale te winnen"
Foto: © SC

Kalidou Koulibaly kreeg felicitaties van zijn ploegmaats. Hij hield Genk in de verlengingen overeind toen hij met een fenomenale tackle Gillet verhinderde de bal in het lege doel te leggen.

Robby Morren in Genk

"Ach, het is niet dankzij mij dat we naar de finale gaan maar dankzij de ganse groep", wuifde de Senegalees de complimenten weg. "Het is natuurlijk wel goed dat ik die bal nog net kon afstoppen."

Genk speelde vooral op de helft van Anderlecht en de belangrijke goal bleef niet uit. "We hebben Anderlecht op de eigen helft gedrukt. We moesten absoluut die goal maken en dat is ons uiteindelijk gelukt."

Koulibaly kon het lot van Anderlecht beslechten vanop de stip maar hij miste. "Er stond veel druk op, ik wilde absoluut scoren en was supergeconcentreerd. We zitten toch in de finale en dus is het niet zo erg dat ik miste."

Op 9 mei trekt Koulibaly met Genk naar het Koning Boudewijnstadion om Kortrijk of Cercle partij te geven. "Ik wil niet gezegd hebben dat wij favoriet zijn maar we gaan er wel alles aan doen om die finale te winnen. Ons seizoen is al heel mooi geweest. Als we die beker kunnen pakken, zou dat echt fantastisch zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties