Topvoetbal in heel europa live

Redactie
| 0 reacties
Topvoetbal in heel europa live
Foto: © SC

Vanavond is er natuurlijk de 29e speeldag in België, maar ook in het buitenland gaan alle remmen los. In alle landen staan er weer een aantal interessante affiches op het programma en die kan u helemaal live en gratis bekijken dankzij Unibet TV.

PSG probeert binnen enkele minuten zijn leiderspositie te behouden in de Ligue 1. Na een nederlaag in Reims mag het daarvoor geen punten laten liggen thuis tegen Nancy, dat voorlaatste staat en dus echt geen probleem zou mogen zijn.

Om 18.45 uur mag Heerenveen proberen iets te doen tegen de suprematie van PSV, maar Heerenveen heeft misschien eindelijk de goede flow te pakken. Udinese speelt om 20.45 uur thuis tegen Roma voor zijn laatste kansen om nog in Europa te raken.  

Maar er zijn nog veel meer wedstrijden die worden aangeboden, er is voor elk wat wils dus! Om te kunnen kijken moet je gewoon registreren via deze website.

Scoort Totti er eentje van buiten de grote rechthoek? Waag gerust een gokje. Als je denkt dat hij het vanavond doet, kan een gokje van 60 euro bij UNIBET u 720 euro opleveren. Stel dus uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties