Reactie De Ceulaer: "Wij gaan nog verrassen in PO 1"

Robby Morren
Robby Morren
| 25 reacties
De Ceulaer: "Wij gaan nog verrassen in PO 1"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Door de nederlaag van Zulte Waregem verkleinde RC Genk de kloof met de tweede plaats tot 8 punten, wat er nog 4 worden bij aanvang van play-off 1. Benji De Ceulaer richt het hoofd omhoog. "Wij gaan nog iets laten zien in de play-offs", klinkt het zelfverzekerd.

Door Robby Morren

Genk speelde geen al te beste partij tegen AA Gent maar won uiteindelijk wel met 3-2. "Het was een moeilijke wedstrijd maar ik vind dat we verdiend gewonnen zijn. We waren goed begonnen en kwamen op voorsprong maar daarna zakten we wat weg. Op het einde drukte Gent nog wel maar echt in de problemen kwamen we niet."

Kort na zijn invalbeurt legde De Ceulaer de bal slim terug op Gorius die met een heerlijke knal de wedstrijd besliste. "Ik zag Julien goed lopen en hij trapte prima binnen." 

"Voor ons is het natuurlijk heel goed nieuws dat Zulte Waregem verloor. Als we volgende week kunnen winnen tegen Bergen, kunnen we met vertrouwen aan play-off 1 beginnen."

Benji is er alvast van overtuigd dat Genk, net als vorig seizoen, sterk zal presteren in play-off 1. "We gaan zeker nog voor verrassingen zorgen in de play-offs. Wij gaan nog iets laten zien." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties