Reactie Hubert: "Heel raar om weer in Genk te spelen"

Robby Morren
Robby Morren
| 11 reacties
Hubert: "Heel raar om weer in Genk te spelen"
Foto: © SC

Voor David Hubert was de partij tussen AA Gent en RC Genk bijzonder. De middenvelder beleefde schitterende momenten bij Genk en ligt er nog steeds onder contract maar voetbalt tot het einde van dit seizoen voor Gent.

Robby Morren in Genk

Hubert gaf toe dat het vreemd was om met een andere ploeg in de Cristal Arena te voetballen en in de kleedkamer van de tegenstander te zitten. "Het was een heel raar gegeven om hier terug te keren, hier te spelen en in weer in die atmosfeer te zitten. Ik denk dat ik altijd mijn best gedaan heb voor Genk en dat de supporters mij niets kunnen verwijten."

Over de wedstrijd zelf was hij duidelijk: Gent gaf twee doelpunten te makkelijk weg en had eigenlijk een gelijkspel moeten behalen. "De doelpunten die we incasseerden waren vermijdbaar. Het is spijtig want we stonden op een 1-2 voorsprong en zaten op dat moment goed in de match maar dan scoorde Genk vanuit een stilstaande fase. Jammer."

"Ik vind dat we een goede organisatie hebben neergezet maar twee tegendoelpunten mogen normaal niet vallen. Die derde, de knal van Gorius, daar is natuurlijk weinig tegen te beginnen. Het is spijtig dat we geen puntje meepakken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties