Mourinho: "Betere resultaten behaald met Inter"

Dries Van den Bergh
| 9 reacties
Mourinho: "Betere resultaten behaald met Inter"
Foto: © SC

De opmerkelijke succesreeks van Real Madrid doet Mourinho blijkbaar niet zo veel. De Koningklijke kan terugblikken op spectaculaire overwinningen tegen Barcelona en Manchester United. Maar de Real-Coach vindt dit niets speciaals.

Ondanks een teleurstellende derde plek in de competitie is Real Madrid de laatste weken toch in bloedvorm. De Madrilenen klopten aartsrivaal Barcelona tot tweemaal toe en stootten door naar de kwartfinales van de Champions League ten koste van Manchester United. Maar voor José Mourinho is dit geen onvergetelijke succesreeks.

“Het was een goede week, maar het zijn zeker niet de grootste overwinningen die ik al behaalde”, zegt Mourinho. “De beste resultaten die ik ooit behaalde, waren ongetwijfeld in mijn periode bij Inter. Daar pakte ik drie titels in drie wedstrijden. We versloegen AS Roma in de bekerfinale, wonnen de Italiaanse titel en klopten Bayern München in de finale van de Champions League. Dat noem ik een spectaculaire reeks.”

Als Real ook de kwartfinale van het kampioenenbal overleeft, staat het weer een stapje dichter bij de beker met de grote oren. Maar the Special One wil niet te optimistisch zijn. “Nu begrijpen jullie misschien waarom ik niet euforisch ben met onze winst tegen United. Natuurlijk was het een belangrijke overwinning, maar we kunnen net zo goed de volgende ronde verliezen. Er spelen enkel sterke teams in de Champions League, dus ik blijf kalm en cool.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties