Concurrent minder voor Lukaku bij West Brom?

Timothy Collard
Timothy Collard
| 4 reacties
Concurrent minder voor Lukaku bij West Brom?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het zou wel eens goed mogelijk kunnen zijn dat Romelu Lukaku in de komende weken afscheid mag nemen van één van zijn concurrenten. Peter Odemwingie heeft zich onmogelijk gemaakt bij de Engelse subtopper en hoopt zelf dat hij ontslagen wordt.

De Nigeriaan leek tijdens de transferperiode in januari nog op weg naar QPR. Toen die transfer in laatste instantie afsprong, was de aanvaller misnoegd over de gemiste kans. Hij maakte zich bij West Brom onmogelijk door verschillende fratsen na mekaar.

Het laatste wat de voormalige speler van La Louvière uitspookte was ook niet bijster slim. Toen een supporter via de sociale netwerksite Twitter tegen Odemwingie zei “Je zou ontslagen moeten worden bij de club”, antwoorde Odemwingie kort en bondig met “Dat is ook mijn wens.”

Bij West Brom konden ze daar vanzelfsprekend niet om lachen. Een woordvoerder van de club reageerde al. “De club is zich bewust van wat Peter heeft gezegd. We zullen daar binnenskamers over praten." Volgens The Telegraph betaalde de spits dit jaar al 160.000 pond aan boetes, omgerekend bijna zo’n 190.000 euro. Een schril contrast met de speler die hij de voorbije twee seizoenen was. Toen scoorde Odemwingie alles bij mekaar nog 25 doelpunten voor WBA.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties