Interview De Bruyne: "Meer maturiteit gekregen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 7 reacties
De Bruyne: "Meer maturiteit gekregen"
Foto: © SC

Kevin De Bruyne is terug in het land voor de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Macedonië. De ex-speler van Racing Genk gaf aan dat hij best wat langer in Duitsland wil blijven, maar dat Chelsea uiteindelijk beslist.

Sander De Graeve in Neerpede

"Sommige ploegen staan in contact met mijn manager, dat weet ik. Ik ben er zelf eigenlijk helemaal niet mee bezig. Langer in Duitsland blijven zie ik wel zitten. Bij een uitleenbeurt heb ik inspraak, maar het is aan Chelsea om te beslissen of ze me al dan niet terugroepen", aldus De Bruyne.

De Bruyne leerde alleszins veel bij in Duitsland. "Ik ben tevreden over het niveau, het is na Engeland misschien wel de sterkste competitie. Ik ben er fysiek sterker geworden en heb nu ook meer maturiteit en ervaring. Ik speelde dit seizoen toch al meer dan dertig wedstrijden in de Bundesliga."

Aan Brazilië wil de middenvelder nog niet te veel denken. "Dat is nog ver weg. op anderhalf jaar tijd kan er veel gebeuren." Een zes op zes tegen Macedonië zou de ploeg alvast goed op weg zetten. "We willen die twee zeges, maar de wedstrijd in Skopje wordt heel anders dan die in Brussel."

De Bruyne verwacht dat er geknokt zal worden in Skopje. "Ze pakten 17 gele kaarten in de laatste vier matchen, dat is niet niks. We reizen alleszins af om te winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties