Gaat United voor Turkse sensatie?

Timothy Collard
Timothy Collard
| 12 reacties
Gaat United voor Turkse sensatie?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens Shota Arveladze moet Manchester United een bod doen op Burak Yilmaz. De Turkse spits van Galatasaray rijgt de doelpunten aan mekaar dit seizoen en is in de Champions League gedeeld topschutter met Cristiano Ronaldo.

Shota Arveladze speelde jaren in Nederland, bij Ajax en AZ en speelde ook enkele jaren bij het Schotse Rangers. De Georgiër wist zelf ook het doel wel staan en was in 426 officiële wedstrijden goed voor 258 doelpunten. Hij is de huidige coach van het Turkse Kasimpaspor en kan de kwaliteiten van Yilmaz uitstekend inschatten. Mocht hij in de schoenen van Sir Alex staan, zou hij wel weten wat te doen.

“Zijn vorige clubs sprongen niet op de juiste manier om met hem. Trabzonspor en Galatasaray daarentegen vertrouwden op Yilmaz' kwaliteiten en dat heeft hem echt geholpen. Hij zou ook in het buitenland enorm succesvol kunnen zijn. Moest ik Alex Ferguson zijn, ik zou hem meteen laten tekenen.”

Burak Yilmaz is op dit moment topschutter in de Turkse competitie. Hij scoorde dit seizoen 16 doelpunten in 22 wedstrijden en ook in de Champions League scoorde de goaltjesdief al acht doelpunten in acht wedstrijden. Daardoor staat hij samen met Cristiano Ronaldo op kop in de topschuttersstand.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties