24 fitte Duivels op training

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 6 reacties
24 fitte Duivels op training
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bondscoach Marc Wilmots kon de training afwerken met 24 fitte spelers. Guillaume Gillet viel eerder al af. Ook Vincent Kompany ging zonder schrik de duels aan. De kapitein lijkt klaar voor morgenavond.

"Vincent is klaar om te spelen", zegt ook Wilmots. "Zeker voor 80 minuten. De laatste tien minuten worden misschien wat moeilijk, maar Kompany is een speler die mentaal door een grens kan gaan. Ik kan je verzekeren dat, als je dag in dag uit hard moet werken met Lieven Maesschalck, dat je blij bent om terug op het veld te staan."

De Rode Duivels werkten na de opwarming een oefening op snelle passing af. Volgens Wilmots is een snelle balcirculatie namelijk onontbeerlijk om Macedonië te ontwrichten. Daarna volgde een intensieve oefening op balbezit met veel duels waarin iedereen scherp stond. Met afwerken op doel werd de training uiteindelijk afgesloten.

Houdt onze defensie de nul morgen? Waag gerust een gokjeAls je denkt dat onze Rode Duivels winnen zonder tegendoelpunt, kan een gokje van 60 euro bij UNIBET u 105 euro opleveren. Stel dus uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties