Club-spelers tonen hun ritme

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 18 reacties
Club-spelers tonen hun ritme
Foto: © SC

Gisteren werd er in Jan Breydel door de spelers van Club Brugge duchtig op los geslagen. De spelers namen een filmpje op met Japanse oorlogsdrums. Het zal gelijkaardig zijn aan de Haka en voor de aftrap van de wedstrijd tegen Standard afgespeeld worden in het stadion.

Sander De Graeve in Brugge

De spelers amuseerden zich duidelijk kostelijk tijdens het opnemen van het filmpje, vooral toen de trommel van Bart Buysse op de grond viel. Het was dan ook een vorm van teambuilding. "Voetbal bestaat voor mij uit vier pijlers", aldus Garrido. "Fysiek, tactiek, techniek en het mentale."

"In Spanje werkte ik ook op het mentale vlak. Een speler kan na zo'n teambuildingsessie plots veel gelukkiger zijn en het zorgt ervoor dat de spelers dichter naar elkaar toegroeien. De beste teambuilding blijft echter nog steeds het winnen van wedstrijden."

Het filmpje zal te bekijken zijn voor de aftrap van de wedstrijd tegen Standard van maandag. Op de twitter van Ryan Donk was onderstaande foto al te zien. Ook voetbalkrant.com nam enkele plaatjes.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties