Atlético Madrid laat punten liggen

Atlético Madrid heeft de kans laten liggen om terug naar de tweede plaats in het klassement te springen. Tegen Valencia raakte het niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

Al na vijf minuten mocht Thibaut Courtois zich omdraaien tegen Valencia, toen Jonas op aangeven van Joao Pereira de 0-1 tegen de netten werkte. Lang konden de bezoekers echter niet genieten van hun voorsprong, want minder dan een minuut later zorgde Falcao al voor de 1-1.

Gek genoeg viel het na dit dolle matchbegin een beetje stil en werd er uiteindelijk in de hele wedstrijd niet meer gescoord. Met het gelijke spel schieten geen van beide ploegen eigenlijk veel op.

Valencia blijft voorlopig steken op de zesde plaats in het klassement, maar hebben nog uitzicht op een Champions League-ticket. Atlético Madrid blijft derde staan en mist een unieke kans om zich terug boven Real te hijsen. Real speelde gisteren 1-1 gelijk op het veld van Zaragoza.