Mpoku: "We willen Europa in"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 3 reacties
Mpoku: "We willen Europa in"
Foto: © SC

Paul-José Mpoku bereidde zich in ideale omstandigheden voor op de play- offs. De jonge middenvelder van Standard won met de nationale beloften van Cyprus en was één van de absolute uitblinkers. In play-off I mikt Standard maar op één iets: Europees voetbal.

Mpoku scoorde vorige week een doelpunt in de 2-0-overwinning van de Belgische beloften tegen Cyprus. Hij speelde een prima partij en blikt tevreden terug. “Het heeft me enorm deugd gedaan om met de nationale beloften mee te spelen. Ik speelde er mijn beste wedstrijd van het seizoen en kon me in ideale omstandigheden voorbereiden op de play-offs. Nu ben ik er klaar voor om me samen met Standard te meten met de sterkste teams van de competitie", begint de jongeling in La Dernière Heure.

Vandaag begint Standard zijn play-offs meteen met een bezoek aan de concurrent uit Brugge. Mpoku is op zijn hoede, maar ziet wel kansen voor de Luikenaars. “Het wordt een moeilijke wedstrijd. Club Brugge kan het verschil maken met individuele kwaliteiten, terwijl bij ons het collectief de doorslag zal moeten geven om punten te pakken in Jan Breydel.”

De belofteninternational geeft tot slot nog mee dat Standard maar één doel voor ogen heeft in deze play-offs. “We willen slechts één ding: Europees voetbal afdwingen. We zullen er alles aan doen om dat Europese ticket te bemachtigen”, besluit Mpoku.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties