Booy: "Teleurgesteld in voorzitter Cercle"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 9 reacties
Booy: "Teleurgesteld in voorzitter Cercle"
Foto: © SC

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Foeke Booy is nog steeds teleurgesteld in Cercle Brugge. De Nederlander werd vorige week ontslagen bij groen-zwart en is niet te spreken over de manier waarop. "De manier waarop ik het nieuws te horen kreeg is niet mooi."

Het verlies op het veld van Beerschot AC was het spreekwoordelijke doodvonnis voor Booy. De Nederland kwam in De Kleedkamer nog eens terug op de heisa. “Ik neem de voorzitter van Cercle (Paul Vanhaecke, nvdr.) nog steeds kwalijk dat hij me heeft ontslagen. Bovendien weet ik tot op vandaag nog niet waarom. Ook de manier waarop stelde me diep teleur. Een telefoontje om te zeggen dat onze samenwerking werd beëindigd. Ik kreeg zelfs de tijd niet om mijn familie in te lichten want een kwartier later stond het nieuws al op de website.”

Booy verwijt het clubbestuur een gebrek aan visie. “Yves Vandamme en Sven Jacques, die het technisch beleid uitstippelen, neem ik echter niets kwalijk. Zo’n mensen zijn direct bij het sportieve betrokken en ze wisten dat het goed zat.”

Toch hoopt de Nederlander nog steeds dat De Vereniging zich redt. “Ik gun het de spelers enorm. Er was vanuit de kleedkamer geen enkele wanklank te horen op mijn beleid.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 3

Nieuwste reacties