Ferguson: "Heeft Mancini zelfmedelijden?"

Ferguson: "Heeft Mancini zelfmedelijden?"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sir Alex Ferguson draait al lang mee in de keiharde wereld van de Premier League. De Schot heeft dan ook weinig begrip voor zijn collega van stadsgenoot Manchester City die zijn beklag deed over hoe andere clubs tegen United spelen.

Volgens Mancini spelen de meeste andere clubs met een ei in de broek tegen United. "Dat is absolute onzin", aldus Ferguson. "Hij was misschien op zoek naar wat zelfmedelijden of iets dergelijks. We weten allemaal dat het Engelse voetbal al vele jaren het meest eerlijke voetbal ter wereld is. Bij Norwich City renden hun buitenspelers wel honderd mijl, hun inzet was fenomenaal. Dat is een voorbeeld van de Premier League."

"En tegen Reading werd het 3-2 en dacht ik dat we zouden gaan verliezen. Er zijn een hoop wedstrijden waarbij ik mezelf heb afgevraagd of teams het proberen. Het antwoord was volmondig ja. Teams komen met 3.000 supporters hier naartoe. Het bestaat niet dat teams hier dan niet hun best doen. Maar dat geldt net zo goed voor het Etihad Stadion, Stamford Bridge en Anfield", besloot Ferguson.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties