Rodgers: "Dortmund is een voorbeeld voor ons"

Conrad Grayson
| 0 reacties
Rodgers: "Dortmund is een voorbeeld voor ons"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Liverpool is de meest succesvolle club uit Engeland in Europa. Zo wonnen the Reds vijf keer de Europa Cup 1/Champions League. In de competitie doen ze het echter minder goed en staan ze op een zevende plaats.

Liverpool-manager Brendan Rodgers weet dat het terug tijd is voor verandering en neemt het huidige Borussia Dortmund als voorbeeld.

"Dortmund won de Champions League al eens, maar kreeg het toen financieel zwaar", zei Rodgers aan Daily Mail. "Ze zijn toen opnieuw gaan bouwen aan een team en ze hebben vier tot vijf jaar nodig gehad om echt door te stoten naar de top."

Dortmund werd vorig seizoen nog kampioen in de Bundesliga, maar deed het niet goed in de Champions League, mede door een gebrek aan ervaring in de kern.

Dit seizoen is het net andersom. Die Borussen moesten de landstitel overlaten aan Bayern München en eindigden tweede, maar staan wel in de halve finale van de Champions League.

“Het team groeit en groeit en is een voorbeeld voor ons. Er is geen twijfel dat je soms moet investeren om de lat hoger te kunnen leggen, maar er zijn ook andere manieren om je te verbeteren”, aldus Rodgers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties