Reactie Vossen: "Ik zwijg beter of ik ben weer een zagevent"

Fabian Morren
| 79 reacties
Vossen: "Ik zwijg beter of ik ben weer een zagevent"
Foto: © SC

Jelle Vossen kreeg een flinke trap te incasseren van Kanu. De aanvaller van Racing Genk moest het veld noodgedwongen geblesseerd verlaten. "Op het eerste zicht lijkt er niks gescheurd."

Fabian Morren in Luik

"Hoe ernstig het is, weet ik nog niet", vertelt Vossen. "Het was een serieuze fout en ik heb vrij veel pijn. Ik wilde de bal op links naar Monrose spelen en Kanu ging recht op mijn enkel staan. De ref trekt geel. Tja, ofwel geef je niks ofwel trek je rood voor die overtreding. Maar ik ga er niet te veel over zeggen. Anders ben ik toch maar een zagevent."

"Ik heb meteen aangegeven dat ik niet meer verder kon", vervolgt de spits, die toch nog even op het veld bleef staan. "Dat kwam echter omdat de bal niet buiten ging. Op het eerste zicht lijkt er niks gescheurd, maar ik weet niet of ik fit zal zijn voor Club Brugge."

Genk komt steeds weer achter. "Dat was dus weer het verhaal van de laatste weken. Maar we speelden wel goed. We kregen veel kritiek omdat ons spel niet goed was. Nu waren we goed en verliezen we met 3-0. Wat is dan het belangrijkste? Ons vertrouwen is niet aangetast na deze nederlaag. Het zal spannend blijven tot het einde", voorspelt Vossen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties