Frankfurt gaat mogelijk Mercedes aanklagen
Frank Deckers
| 3 reacties
Frankfurt gaat mogelijk Mercedes aanklagen
Foto: © SC

Eintracht Frankfurt gaat Mercedes aanklagen als de ploeg de Champions League misloopt. De doelman van Frankfurt brak een botje in zijn hand toen hij een reclamespotje moest opnemen voor de autofabrikant.

Eintracht Frankfurt stond tot voor kort op de vierde plaats in de Bundesliga. Die plaats geeft recht op een plek in de voorrondes van het kampioenenbal. Nadat Kevin Trapp een botje in zijn linkerhand brak, verloor de ploeg twee plaatsen in het klassement.

De keeper brak het botje tijdens de opnames van een spotje voor Mercedes met de U21 van Duitsland. Trapp is een belangrijke schakel in het team en wordt dus ook gemist. Mede door zijn afwezigheid verloor Frankfurt twee van de laatste vier wedstrijden.

Mercedes heeft uiteindelijk wel zijn excuses aangeboden, maar daar neemt de voetbalclub geen genoegen mee. De advocaten van de ploeg bereiden een miljoenenclaim voor, aldus de Duitse media.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21820 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties