Van Wijk: "Antwerp is een mooie maar moeilijke club"

Van Wijk: "Antwerp is een mooie maar moeilijke club"
Foto: © SC

Denis van Wijk kreeg twee weken geleden al te horen dat Antwerp volgend seizoen niet met hem wil doorgaan. Gisteren werd het nieuws dan naar buiten gebracht. "Het was geen beslissing in onderling overleg", liet hij al weten.

"Ze hebben me op 15 april laten weten dat mijn contract niet verlengd wordt", aldus Van Wijk in Het Nieuwsblad. "Maar het bestuur wou zelf met het nieuws naar buiten komen. Daarom heb ik de voorbije dagen ook gezwegen. Het is ook niet in onderling overleg gebeurd. Ik was graag doorgegaan onder bepaalde voorwaarden. Antwerp is een club met enorme mogelijkheden. Dat zag ik van bij mijn eerste werkweek al."

"Nu ik hier een jaar gewerkt heb, geloof ik dat nog meer. Deze club heeft zeer veel potentieel, want de achterban is uniek. Als je in tweede klasse bovenaan meedraait, zit hier om de twee weken tienduizend man of meer."

Toch stuitte Van Wijk op problemen. "Antwerp is een hele mooie, maar ook zeer moeilijke club. Dat heeft deels te maken met het verleden, maar ook met andere zaken. Het zou voor iedereen goed zijn mocht er één visie zijn, met een duidelijke taakomschrijving voor iedereen. Vaak moet er te veel geïmproviseerd worden. Dat was één van mijn frustraties dit seizoen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 16:00 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties