CEO De Persgroep op vergadering Beerschot

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 74 reacties
CEO De Persgroep op vergadering Beerschot
Foto: © SC

Christian Van Thillo zat eerder deze week samen met Beerschot AC. De CEO van De Persgroep fungeerde echter als raadgever.

Eerder deze week werd op het Kiel vergaderd over de financiële toekomst van Beerschot AC. Opmerkelijke aanwezigen waren onder anderen voormalig voorzitter Herman Kesters en Van Thillo. Patrick Vanoppen bleef weg van de onderhandelingstafel.

“Ik ben mee gaan luisteren naar de situatie van dat Duits bedrijf dat een lening heeft gegeven aan Beerschot”, vertelt de CEO van De Persgroep aan Sport/Voetbalmagazine. “Ik was aanwezig op vraag van iemand die interesse heeft in het voetbal. Maar het werd me al snel duidelijk dat die Duitsers gewoon hun geld willen terugvorderen.”

Van Thillo weigert echter dat hij zelf een investering overweegt. De CEO wilde ook geen concrete uitspraken doen namens ‘de persoon’ waarvoor hij rond de tafel ging zitten. “Met een reddingsoperatie heb ik niets te maken. Ik heb sympathie voor de club en daar houdt het voor mij op.”

Dinsdag wordt het beroep van de Ratten behandeld door het Belgische Arbitragehof voor de Sport. Het lijkt echter twijfelachtig dat Beerschot alsnog een licentie krijgt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 3

Nieuwste reacties