Biebauw: "Niet met knikkende knieën op het veld"

Biebauw: "Niet met knikkende knieën op het veld"
Foto: © SC

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

De 1-5-nederlaag van vorige week tegen OHL heeft gevolgen bij KV Mechelen. Er zullen wijzigingen doorgevoerd worden, maar niet onder de lat. Daar blijft Wouter Biebauw het vertrouwen van Harm van Veldhoven behouden.

"Ik denk niet dat mij veel kon verweten worden", aldus Biebauw in HLN. "Ik probeer zoals steeds foutloos te keepen en dat was zaterdag ook het geval. Ik voel me goed, ook nu en ondanks die 1-5-nederlaag, en zal straks niet met knikkende knieën op het veld komen."

KV Mechelen bengelt onderaan in de groep en dat strookt niet met de ambities van het bestuur. "Niemand hoeft te twijfelen aan wat we in die play-offs willen neerzetten. Zoals we op het veld van Leuven gereageerd hebben, dat was top. Het is de bedoeling om dat te herhalen en die wedstrijd tegen Charleroi te redden."

"Reageren en scoren zullen we tegen Waasland-Beveren moeten doen indien we de groepszege nog willen ambiëren. Wel, reageren zullen we doen, daar ben ik rotsvast van overtuigd. Ik kan je op een papiertje geven dat ik iets wil rechtzetten. De motivatie is enorm."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties