Reactie "Draag doelpunten op aan de fans"

"Draag doelpunten op aan de fans"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sheldon Bateau zorgde eigenhandig voor de drie punten tegen Waasland-Beveren. De verdediger scoorde twee keer en houdt zo zijn ploeg in de strijd om de groepswinst in play-off II.

Aernout Van Lindt in Mechelen

"Waasland-Beveren is een team dat moeilij kis om te bespelen. Ook vandaag was het niet makkelijk. We begonnen ook nog eens in een ander systeem, waardoor het even aanpassen was."

"Voor mij is het altijd belangrijker om de nul te kunnen houden dan om goals te maken. Toch ben ik blij met mijn eerste twee doelpunten in Europa. Ik zou deze doelpunten graag willen opdragen aan de fans, want we moesten ons tonen tegenover hen", aldus Bateau.

"Het eerste doelpunt viel na een voorzet ineens, bij het tweede doelpunt kreeg ik de bal op de linkervoet. Ik had voor de wedstrijd al gezegd dat ik me geweldig voelde, dat het vanavond iets anders was. Maar ik had niet verwacht om er twee te scoren."

"Mijn facebookpagina staat nu al vol met berichtjes, dat is wel leuk natuurlijk, maar het belangrijkste is het team. Ik scoor niet alleen, het is het hele team dat werkt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties