"Luis Suarez is niet het slachtoffer"

Frank Deckers
| 4 reacties
"Luis Suarez is niet het slachtoffer"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Luis Suarez moet tien wedstrijden aan de kant staan. Hierdoor lijkt hij het slachtoffer te worden van een zware sanctie, maar columnist Brian Reade ziet het anders.

“De supporters van Liverpool zijn hier de échte slachtoffers. Zij moeten meehelpen om Suarez zijn salaris op te hoesten uit hun lege zakken. Ze hebben hun seizoenkaarten al betaald om de resterende wedstrijden te zien, waarin Suarez ontbreekt. En nu moeten ze ook maar slikken dat zijn absentie er misschien toe leidt dat Everton dit seizoen boven ze eindigt”, aldus de journalist in de Daily Mail.

“Donderdag probeerde trainer Brendan Rodgers nog de slachtofferrol naar Suarez te schuiven. De Uruguayaan voelt zich onbegrepen, maar aan de supporters wordt niet gedacht.”

De Hillsborough-families kregen ook in de Londense rechtbank te horen dat er tot 2014 nog geen goed onderzoek zal komen naar de dood van hun geliefden, een kwart eeuw na het drama. Zij zijn de werkelijke slachtoffers van onrecht. Een speler die zich schuldig maakt aan extreem gedrag en twee miljoen verdient tijdens een vakantie van vijf maanden? Sorry, dat is niet mijn definitie van slachtoffer”, aldus Brian Reade.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties