Spurs-middenvelder gelooft nog in Champions Leaguevoetbal

Timothy Collard
Timothy Collard
| 2 reacties
Spurs-middenvelder gelooft nog in Champions Leaguevoetbal
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tottenham Hotspur liet afgelopen weekend een prima mogelijkheid onbenut om Arsenal voorbij te steken in de stand en een goeie zaak te doen voor een Champions Leagueticket. Bale en co kwamen tegen Wigan niet verder dan een teleurstellend gelijkspel.

Middenvelder Scott Parker ziet echter geen reden tot paniek. “De mensen zullen zich altijd afvragen of we de druk wel aan kunnen, maar ik denk niet dat er iets mentaals aan de hand is in de spelersgroep.”

“Ik vind dat we net ons karakter laten zien. Ik ken de statistieken niet, maar ik denk we op United na misschien wel het best kunnen terugvechten na een achterstand”, aldus de motor op het middenveld van The Spurs. “We hebben veel karakter in het team en we geloven er allemaal in.”

De middenvelder bekeek de wedstrijd tegen Wigan ook positief. “Het was groots dat we in de laatste minuten nog terugkwamen en daarna zelfs nog iets probeerden te forceren. We zijn teleurgesteld, maar er zijn nog vier duels te gaan en we moeten zoveel mogelijk punten pakken”, besluit de Engelse international.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties