Carragher gaat voor Sky Sports werken

Yves Dekoning
| 0 reacties
Carragher gaat voor Sky Sports werken
Foto: © SC

Jamie Carragher gaat na het seizoen aan de slag bij Sky Sports. De 35- jarige verdediger hangt dan zijn schoenen aan de haak. Er werd verwacht dat Carragher hulptrainer zou worden bij Liverpool, maar hij kiest dus voor een loopbaan als analist op de televisie.

Nog drie wedstrijden en Jamie Carragher hangt zijn schoenen aan de haak. Met 734 wedstrijden bij Liverpool moet hij alleen onderdoen voor Ian Callaghan. Carragher won met de Reds onder andere de Champions League, de Europa League en meermaals FA Cup en League Cup.

Vanaf volgend  seizoen zal Carragher zijn kennis ten dienste stellen van Sky Sports. Hij zal er wedstrijden gaan analyseren. Het nummer 23 van Liverpool heeft het nieuws zelf bevestigd. Hij wil zich nog drie matchen inzetten voor LFC en het seizoen en zijn spelerscarrière afsluiten met goede resultaten.

Bij Sky zijn ze uiterst tevreden met hun nieuwste aanwinst. Barney Francis: “Jamie Carragher heeft alles dat je van een analist verwacht: meningen, ervaring en een ongelooflijke kennis. Hij wordt enorm gerespecteerd door andere spelers en weet heel veel van het hedendaagse voetbal, de spelers, de ploegen en de tactieken.” 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties