Vilanova: "Visie op spelers is niet veranderd"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
Vilanova: "Visie op spelers is niet veranderd"
Foto: © SC

Tito Vilanova neemt zijn spelers in bescherming na de dubbele afstraffing tegen Bayern München. "Barcelona heeft geen nood aan versterkingen", aldus de oefenmeester.

Barça ging de afgelopen weken tot twee maal toe met de billen bloot tegen de Beierse grootmacht. Vooral de aanvallende onmacht en de defensieve onzekerheid waren treffend bij de Catalanen. Na de dubbele confrontatie liet Gerard Piqué optekenen dat de clubleiding mag beginnen aan het huiswerk voor volgend seizoen.

“Barcelona heeft geen nood aan grote versterkingen”, verdedigt Vilanova zijn spelers in de Spaanse pers. “Mijn visie op de spelers is niet veranderd. De club heeft een solide basis met veel jonge spelers. Dat gegeven moeten we nu aanscherpen met het oog op volgend seizoen.”

“Bovendien is het onmogelijk om de blessures van onder anderen Carles Puyol en Javier Mascherano te voorzien. We kunnen het seizoen toch moeilijk aanvatten met acht centrale verdedigers?”, besluit de Catalaan met een kwinkslag. “Het dipje van Lionel Messi? Hij speelde opnieuw een zwaar seizoen. Een lichte blessure is dan niet meer dan normaal.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties