Titelstrijd PSG live

Redactie
| 0 reacties
Titelstrijd PSG live
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er zijn vandaag weer in diverse topcompetities een aantal leuke affiches. Zo kan je de titelstrijd van PSG bijvoorbeeld zien in Lyon, maar er is veel meer. Alle matchen kan u helemaal live en gratis bekijken dankzij Unibet TV.

Om 21.00 uur kan PSG zich naar een volgende titel hijsen. Ibrahimovic, Beckham en co moeten dan wel gaan winnen op het veld van aartsrivaal Olympique Lyon. Dat Lyon wil zelf ook winnen om de derde Champions-League plaats in Frankrijk veilig te stellen, dus het wordt hoogstwaarschijnlijk een verschrikkelijk boeiende topper.

En er is veel meer: AC Milan en Roma betwisten in Italië ook een levensbelangrijk duel. Ook dat is voor beide teams een duel op het scherpst van de snee met het oog op Europees voetbal.

En er zijn nog veel meer wedstrijden die worden aangeboden, er is voor elk wat wils dus! Om te kunnen kijken moet je gewoon registreren via deze website.

Boeiende topper? Waag gerust een gokje. Als je denkt dat er meer dan vier goals worden gemaakt, kan een gokje van 60 euro bij UNIBET u 460 euro opleveren. Stel je wedtegoed dus veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties