Papa Witsel: "Nog niets van PSG gehoord"

Papa Witsel: "Nog niets van PSG gehoord"
Foto: © SC

Axel Witsel is nog steeds gewild door de Europese topclubs. Vorige zomer trok de Rode Duivel naar Zenit Sint-Petersburg voor een recordbedrag, maar nu leek PSG de Rode Duivel te willen. De vader van Witsel weerlegt dat bericht.

Thierry Witsel maakte aan Het Nieuwsblad duidelijk dat er geen sprake is van een overstap naar PSG: "Geen idee waar die berichten vandaan komen. Niet Luciano D'Onofrio maar ik verdedig de belangen van Axel. En ik heb nog geen gesprekken gevoerd met geïnteresseerde clubs."

De vader van Axel wist ook mee te geven dat hij zelfs recent nog niets heeft gehoord over interesse vanuit Parijs: "Toen Axel bij Benfica speelde, heeft PSG wel eens interesse getoond maar nu heb ik niets van hen gehoord. Axel heeft een contract bij Zenit en is voorlopig niet van plan om te vertrekken."

Daarmee worden eerdere berichten ontkracht, waarin onder andere Sudpresse stelde dat Witsel bovenaan het verlanglijstje van Paris Saint-Germain staat en dat de Franse landskampioen al om de tafel zat met Lucien D’Onofrio.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties