Reactie Mboyo: "Wou eigenlijk voor de 2-0 gaan"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 2 reacties
Mboyo: "Wou eigenlijk voor de 2-0 gaan"
Foto: © SC

AA Gent versloeg vanavond in het Ottenstadion Standard met 1-0 en kan dus zonder tegendoelpunt naar Sclessin trekken. Mboyo scoorde alweer bij Gent en werd achteraf tijdens een interview overspoeld door de Gentse fans.

Sander De Graeve in Gent

"Het doet deugd dat de supporters met zoveel vreugde op me af kwamen. De mensen die een heel jaar komen kijken zo gelukkig maken, doet me plezier. We hebben onze moeilijkheden gehad, alles is echt vergeten nu, dat is het mooie aan voetbal", aldus een gelukkige Mboyo.

Alweer hij trok AA Gent uiteindelijk over de streep, maar de spits wil vooral ook zijn ploegmaats niet vergeten. "Winnen doen we met heel de ploeg. Vergeet ook niet dat Standard eigenlijk moest scoren, want in de eerste helft hadden we het moeilijk. Boeckx heeft echt een grote match gekeept."

Na de rust trok Gent het laken naar zich toe. "De coach heeft de juiste ingrepen gedaan vandaag. Na de 1-0 wou ik nog voor de tweede goal gaan, dat zat er helaas niet meer in." Mboyo scoorde met zijn 20ste van het seizoen meteen het laatste doelpunt in het oude Ottenstadion.

"Dat is natuurlijk speciaal. Of ik ook het eerste doelpunt in het nieuwe scoor, weet ik niet. In voetbal kan veel gebeuren. Als ik vertrek, moet het wel door de grote poort zijn. Met Europees voetbal dus."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties