Evens moet weg bij Cercle, Staelens blijft

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 32 reacties
Evens moet weg bij Cercle, Staelens blijft
Foto: © SC

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Bernt Evens moet op zoek naar een nieuwe club. Zijn naam prijkt, net als die van Anthony Portier immers tussen de spelers wiens contract niet verlengd wordt. Coach Lorenzo Staelens krijgt wel een nieuw contract, dat meldde Cercle in een persbericht.

"Vandaag werd een mondeling principeakkoord bereikt met Lorenzo Staelens om met hem als hoofdtrainer door te gaan. De concrete invulling van dat contract (onder meer over de duurtijd ervan), alsook de verdere invulling van de technische staf, maakt het voorwerp uit van verdere gesprekken", staat te lezen in het bericht.

In hetzelfde bericht vinden we een lijst terug van spelers die einde contract zijn en mogen vertrekken: "Bernt Evens, Francis Dickoh, Mitchell Braafhart, Anthony Portier, Kevin Janssens en Wang Yang. Cercle Brugge dankt deze spelers nadrukkelijk voor hun inzet voor Cercle en wenst hen nog veel succes in hun verdere carrière. Over de situatie van Arnar Vidarsson, eveneens einde contract, is er nog geen uitsluitsel."

Verder lopen er nog steeds enkele huurlingen rond aan de groene kant van Jan Breydel. "De al dan niet verlengde inzet van de geleende spelers (Frederik Boi, William Carvalho, Mushaga Bakenga en Joaquin Boghossian) zal de komende dagen en weken worden bekeken."

Voor een jongt talent van Cercle was er overigens goed nieuws. "Het contract met de beloftevolle verdediger Jasper Ameye, jeugdinternational, werd met 3 jaar verlengd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties