Reactie Fernandez: "Wordt zondag een mooie finale"

Fernandez: "Wordt zondag een mooie finale"
Foto: © SC

AA Gent is met Victor Fernandez aan het roer van een ploeg dat bijna moest strijden tegen degradatie uitgegroeid tot een kanshebber op Europees voetbal. De Spaanse coach weet dat er echter nog 90 moeilijke minuten tussen Gent en de Europese droom staan.

Aernout Van Lindt in Gent

De coach begon met een eerbetoon aan de fans en het stadion: "Dit was een mooi afscheid van de voetbaltempel die het Ottenstadion heet. Zeker de manier waarop we aan de overwinning zijn geraakt was heel erg mooi. We moeten de supporters bedanken voor hun steun aan de ploeg vandaag en de energie waarmee ze de hele wedstrijd achter de spelers stonden."

"We hebben goed gespeeld in de tweede helft. Het samenspel was beter dan voor de rust en we speelden meer over de grond. Het was wel een match met twee gezichten, want in de eerste helft moesten we het afleggen."

Fernandez wou ook even de tegenstander roemen: "Standard is de ploeg die me dit jaar het meest heeft verrast. Ze hebben ups en downs gehad, maar dat lag vooral aan de jeugdigheid van de groep. He tis een heel sterk elftal met een hele grote toekomst."

"Het wordt dan ook nog een moeilijke wedstrijd in Luik. Zondag wordt een mooie finale, maar er wachten ons nog 90 heel lastige minuten op Standard."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties