Vilanova in de wolken met transfer Neymar

Vilanova in de wolken met transfer Neymar
Foto: © SC

Zondag maakte Barcelona officieel bekend dat het Braziliaanse toptalent Neymar voor de club tekende. Tito Vilanova reageerde alvast erg opgetogen met het nieuws over de transfer.

Hier en daar werd gesuggereerd dat Neymar enkel en alleen voor het geld had gekozen door voor Barça te kiezen. Dat is volgens Vilanova pure onzin. “Als hij echt voor het geld had gekozen, dan hadden we weinig kunnen ondernemen. Neymar gelooft dat onze speelstijl hem het beste ligt”, aldus de Spaanse oefenmeester na de 2-0 zege tegen Espanyol van zondagavond.

Vilanova had niets dan lof voor de clubleiding voor het realiseren van de overgang. “Ik heb de leiding gefeliciteerd, want Neymar is een belangrijke aankoop. We zaten al even achter hem aan, al ongeveer twee jaar”, verklapt de coach.

Met het Braziliaanse dribbelwonder is de aanval van de Blaugrana nu compleet volgens Vilanova. “We hebben nu een droomaanval. We moeten nu enkel nog zoeken naar de ideale combinaties. Maar met Neymar is de kans op overwinningen in elk geval toegenomen”, besluit een gelukkige coach.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties