Pérez: "We willen van hem de bestbetaalde speler ter wereld maken"

Frank Deckers
| 15 reacties
Pérez: "We willen van hem de bestbetaalde speler ter wereld maken"
Foto: © SC

De fans van Real Madrid zijn benieuwd welke topspeler De Koninklijke deze zomer gaat aantrekken. Een mogelijk vertrek van Cristiano Ronaldo blijft ook aanwezig in de actualiteit. Voorzitter Perez wil de gemoederen bedaren.

"Ik weet niet of hij een aanbieding van Paris Saint-Germain heeft gehad", zei voorzitter Florentino Pérez aan Cadena Ser. "Ik heb hem verteld, toen we over zijn contract bezig waren, dat we er alles aan zouden doen om hem weer gelukkig te maken. Hij maakte een moeilijke periode door, dat is alles. Daarna heeft hij zich binnen en buiten de lijnen voorbeeldig gedragen. Mourinho heeft mij nooit geadviseerd om zijn landgenoot te verkopen."

“Waarom zou hij dat ook doen? Ronaldo is een voorbeeldvoetballer en heeft met niemand problemen. Hij is de beste en ik wil dat hij de best betaalde voetballer ter wereld wordt”, liet Pérez nog weten. Ronaldo is naar verluidt niet tevreden met de imagorechten die hij niet in eigen handen heeft. De club heeft die rechten grotendeels in zijn bezit.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties