Vargas: "Ik wil Anderlecht niet via achterpoortje verlaten"

Vargas: "Ik wil Anderlecht niet via achterpoortje verlaten"
Foto: © SC

Ronald Vargas wil volgend seizoen nu echt doorbreken bij Anderlecht. De Venezolaan gaf in eigen land een interview aan de krant El Nacional en geeft zichzelf nog één kans om "iets terug te doen voor de club".

Vargas speelde dit seizoen tien matchen mee en scoorde daarin twee keer. De Venezolaanse middenvelder/aanvaller beseft dat nu het moment van de waarheid is aangebroken. Op aanraden van zijn vader wil hij het nog één keer proberen bij Anderlecht.

Anderlecht betaalde aan Club Brugge 2,5 miljoen euro, maar ondertussen heeft Vargas nog maar 556 speelminuten achter zijn naam. "Ik wil niet via een achterpoortje Anderlecht verlaten, want de club heeft veel voor me gedaan. Anderlecht wil enkele zware contracten kwijt, maar zelf heb ik nog niets gehoord. Ik wil ook niet vertrekken", aldus Vargas.

Psycholoog

"Door blessures heb ik nog niet veel kunnen spelen, maar ik geef niet op", vervolgt Vargas die ook bijgestaan wordt door een psycholoog. "Carlos Rodriguez leerde ik kennen bij de nationale ploeg en die man heeft me er mentaal weer bovenop geholpen. Anders was ik al lang gestopt. Normaal gezien vliegt er ook iemand van Anderlecht over om me te helpen bij mijn voorbereiding, want ik stop hier niet met trainen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties