Abidal: "Teleurgesteld in Barcelona"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 8 reacties
Abidal: "Teleurgesteld in Barcelona"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eric Abidal laat een ballonnetje op rond zijn vertrek bij FC Barcelona. "Ik had gehoopt mijn carrière in Catalonië af te sluiten. Ik ben dan ook teleurgesteld in de club."

Barça besliste om het contract van Abidal niet te verlengen. De 61-voudig Frans international is daardoor transfervrij. Vooral AS Monaco en Olympique Lyon willen de verdediger inlijven.

De beslissing van Barcelona draait wellicht rond de medische toestand van Abidal. De verdediger herstelde de voorbije twee jaar van een levertumor. “Ik snap het niet”, verrast de Fransman in Het Laatste Nieuws. “Ik ben in prima conditie en voel me zelfs beter dan twee jaar geleden. Ook de dokters waren verbaasd over mijn herstel. De leiding van Barcelona zei me enkel dat het om een professionele beslissing gaat.”

“Het is natuurlijk de vraag of ik ooit nog op topniveau zal kunnen voetballen. Ik weet echter zelf hoe ik me voel en ga mijn leven niet riskeren. Net daarom ben ik teleurgesteld in de club, maar zo werkt het nu eenmaal in het voetbal.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties