Dortmund-top: "Lewandowski niet naar Bayern"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 10 reacties
Dortmund-top: "Lewandowski niet naar Bayern"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Borussia Dortmund vertikt het om Robert Lewandowski te verkopen aan Bayern München. Daardoor dreigt de nummer twee van Duitsland zo'n 25 miljoen euro mis te lopen.

Dortmund stond vlak voor de Champions League-finale al eens op zijn kop toen bekend raakte dat Mario Götze volgend seizoen in het shirt van aartsrivaal Bayern München te bewonderen zal zijn. Ook Robert Lewandowski sprak zijn wens uit om naar Beieren te verkassen, maar daar steekt de clubleiding van Gelb und Schwarz een stokje voor.

“Lewandowski zal in 2013 niet getransfereerd worden naar Bayern. Onze beslissing staat vast en we hebben de manager van de aanvaller ook al op de hoogte gebracht van het nieuws”, vertelt Joachim Watzke in de Duitse media.

“We maken er geen probleem van dat een speler interesse toont in een mogelijke overstap. Maar voor ons is dit een afgesloten dossier. Als Lewandowski het shirt van Bayern wil dragen, zal hij nog een jaartje moeten wachten.”

De Poolse international is volgend seizoen einde contract bij Borussia. Zijn waarde wordt momenteel geschat op een slordige 25 miljoen euro. Door het been stijf te houden dreigen de geelhemden dus een pak geld aan hun neus te zien voorbijgaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties