Mourinho: "Lukaku en De Bruyne beter maken"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 25 reacties
Mourinho: "Lukaku en De Bruyne beter maken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Chelsea stelde José Mourinho vandaag officieel voor als nieuwe manager. Op de persconferentie besprak de Portugees ook de situatie van Romelu Lukaku en Kevin De Bruyne.

Mourinho is verheugd dat hij opnieuw coach is van The Blues. De succescoach benadrukte dat meteen met een quote: “In plaats van ‘the special one’ ben ik nu ‘the happy one’. Ik ben wel nog altijd dezelfde, ik heb nog evenveel passie als voorheen”, aldus Mourinho.

Rode Duivels Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku lijken allebei in aanmerking te komen voor een plaatsje in de kern van de Londense club. Mourinho is van plan de jongelingen nog beter te maken. “Het zijn spelers waar Chelsea, terecht, al op jonge leeftijd in geïnvesteerd heeft", aldus de Portugees.

“Mijn rol is nu om ze nog beter te maken en het beste in hen naar boven te halen. Ze hebben beiden een profiel dat bij Chelsea aansluit. Ze zijn klaar om in het team te spelen. Maar er staat echter nog niets vast. Ik ga met hen praten en dan zullen we samen een beslissing nemen die goed is voor alle partijen”, besluit de kersverse Chelsea-coach.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties