Extra concurrentie voor Mitrovic bij Benfica

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Extra concurrentie voor Mitrovic bij Benfica
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

SL Benfica heeft zich versterkt met Steven Vitoria. De verdediger komt transfervrij over van Estoril. Pikant detail: Vitoria is een jeugdproduct van rivaal FC Porto.

Volgens Het Nieuwsblad tekende Vitoria in het Estadio Da Luz een contract voor vier seizoenen. De 26-jarige Portugees met Canadese roots maakt transfervrij de overstap van Estoril, een andere Portugese eersteklasser. Die club eindigde vorig seizoen overigens op een vijfde stek in het kampioenschap.

De komst van de verdediger lijkt slecht nieuws voor Stefan Mitrovic. De Serviër werd enkele weken geleden immers weggeplukt bij KV Kortrijk en ziet er prompt een concurrent bijkomen.

Benfica zelf hoopt volgend seizoen alvast beter te doen dan in de vorige jaargang. Na een schitterend seizoen greep de topclub uit Lissabon naast alle prijzen. SLB moest de titel aan Porto laten. In de finale van de Europa League werd verloren van Chelsea. Om nog wat extra zout in de wonde te strooien werd ook in de bekerfinale het onderspit gedolven, dit keer van Vitoria Guimaraes.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primeira Liga

Nieuwste reacties