Adriano krijgt nogmaals nieuwe kans in Brazilië

Timothy Collard
Timothy Collard
| 5 reacties
Adriano krijgt nogmaals nieuwe kans in Brazilië
Foto: © SC

Adriano, de voormalige topsptis van Inter Milaan, heeft in Brazilië nog maar eens een nieuwe kans gekregen om zijn carrière op de rails te zetten. Dit keer gaat de robuuste aanvaller aan de slag bij Internacional.

Het is niet de eerste keer dat Adriano probeert om zijn carrière nieuw leven in te blazen. Eerder kreeg de Braziliaan al een kans bij Corinthians. Maar die club verbrak het contract met de aanvaller omdat hij met overwicht kampte en zich onprofessioneel opstelde.

De laatste club waar Adriano een kans kreeg was Flamengo. Maar ook daar kwam de gewezen goalgetter niet aan spelen toe. Bij Internacional wordt hij nu herenigd met Dunga, die hem als bondscoach nog onder zijn hoede had bij het nationale elftal van Brazilië.

Het is nog maar de vraag of de spits deze kans wel met beide handen zal grijpen. Adriano is intussen 31 en zijn laatste succesvolle jaar, dateert al van het seizoen 2007/2008. Toen speelde hij op huurbasis voor Sao Paulo en vond hij in 19 wedstrijden 11 keer de weg naar doel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties