Bayat: "Geen doelstelling voor nieuwe coach"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Bayat: "Geen doelstelling voor nieuwe coach"
Foto: © SC

Op Mambourg wordt er sinds gisteren al toegewerkt naar de nieuwe voetbaljaargang. Ook Mehdi Bayat volgde de eerste trainingen van Charleroi met argusogen. "Maar we hebben voor onze coach geen specifieke doelstelling vastgelegd."

Sporting Charleroi beleefde vorig seizoen een relatief rustige terugkeer op het hoogste niveau. Onder impuls van Yannick Ferrera verzekerden de Carolo’s zich vrij vlug van een verlengd verblijf in de Jupiler Pro League. Komend seizoen moet Felice Mazzu dat werk op z’n minst voortzetten.

“Ik wil ervoor zorgen dat er in Charleroi in de best mogelijke omstandigheden kan worden gewerkt”, vertelt Bayat in Sudpresse. “Bovendien start elke speler met een propere lei. Iedereen kan zich bewijzen tegen de nieuwe coach.”

En Mazzu is de man die voor de Carolo’s het pad moet effenen. Wat is precies de doelstelling van Charleroi? “We willen niemand druk opleggen vooraleer het seizoen begonnen is”, besluit de sterke man. “De clubleiding heeft voor de coach dan ook geen specifieke doelstelling vastgelegd. Maar het spreekt voor zich dat het behoud zo snel mogelijk moet worden verzekerd.” 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties