Mokulu lijkt op weg naar club van Mircea Rednic

Timothy Collard
Timothy Collard
| 13 reacties
Mokulu lijkt op weg naar club van Mircea Rednic
Foto: © SC

Lokeren begon maandag aan zijn voorbereiding op het nieuwe seizoen, maar deed dat zonder Benjamin Mokulu. De aanvaller bleek zijn contract eenzijdig opgezegd te hebben. Maar waar gaat hij nu heen?

Tussen Belgische clubs heerst er een gentlemen’s agreement dat zegt dat een ander Belgisch team een speler die zijn contract verbrak door middel van de wet van ’78 niet mag binnenhalen. Dus is het meer waarschijnlijk dat de jonge aanvaller richting het buitenland trekt.

Willy Reynders, sportief directeur bij Lokeren gaf wat meer toelichting over de zaak. “Mokulu’s manager schepte duidelijkheid. Er is Franse en Duitse interesse”, aldus Reynders aan Het Nieuwsblad. “Maar vooral het Roemeense Cluj van Mircea Rednic wil hem.”

De kans lijkt dus groot dat Mokulu een vervolg breit aan zijn carrière in Roemenië. Afgelopen seizoen werd Cluj pas negende, terwijl de club het seizoen ervoor nog de titel wist te pakken. Sinds kort staat Mircea Rednic, vorig seizoen nog aan de slag bij Standard, aan het roer bij Cluj.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties